Weersverwachting Nederland van 24 april 2017

Met uitzondering van het zuidoosten bewolkt en af en toe regen

Het is bewolkt en er valt af en toe regen. Het zuidoosten zijn eerst nog opklaringen en is het droog. Vanavond gaat het op veel plaatsen harder regen. De maximumtemperatuur komt uit tussen 11°C in het noordwestelijk kustgebied en lokaal 15°C in het zuidoosten van het land. De wind is zuidwestelijk en matig tot vrij krachtig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig. In de loop van de dag draait de wind naar west en neemt af naar matig.

Komende nacht is er veel bewolking en in een groot deel van het land regent het nog geruime tijd. In de loop van de nacht trekt het regengebied geleidelijk oostwaarts, maar in het noordwesten trekken dan enkele buien het land binnen. De minimumtemperatuur ligt rond 5°C. De wind is westelijk en matig, aan de westkust vrij krachtig tot krachtig. In het noordelijk kustgebied komt de wind uit een noordelijke richting en is matig.

Dinsdag is het wisselend bewolkt. In de vroege ochtend valt er in het oosten nog wat regen, maar dit trekt snel naar Duitsland weg. Van het westen uit trekt een volgend gebied met buien het land binnen. Bij deze buien is er kans op onweer en korrelhagel. Aan het begin van de middag wordt het vanuit het westen droger en volgen er enkele opklaringen. Later volgen vanaf zee nieuwe buien, opnieuw mogelijk met onweer, korrelhagel en natte sneeuw. De middagtemperatuur ligt rond 8°C. De wind komt uit het west- tot noordwesten en is matig, aan de kust vrij krachtig.
(Bron: Weerslag/KNMI)

Het weer nu image description

Gem. ℃ Max. ℃ Min. ℃
11,8 13,8 6,5
Max. wind
49km/h (6Bft)

Bekijk alle actuele weerstation waarnemingen.

Weersverwachting komende 6 dagen

di 25 apr 2017 wo 26 apr 2017 do 27 apr 2017
image description image description image description
Max℃ 8 10 9/10
Min℃ 5 0/1 1
vr 28 apr 2017 za 29 apr 2017 zo 30 apr 2017
image description image description image description
10/11 11/13 13/16
0/2 1/3 2/6

Weersverwachting voor vandaag

Met uitzondering van het zuidoosten is het bewolkt en valt er af en toe regen. Dinsdag vrij koud en buien, mogelijk met onweer en korrelhagel.

Het weer nu

Weerslag Twitter

Volg ons op Twitter weerslagnl